Winkelwagen

Chi machines kopen


Chi machine Standaard

Chi machine Standaard
Geniet van de ontspannende bewegingen van dit toestel

Met digitale bediening om tijd en snelheid in te stellen.
Tijd instelbaar in 5, 10 of 15 min.
Snelheid in te stellen tussen 80 en 160.
Inclusief drie programma's.
Twee jaar garantie.


€ 375.00Aantal  Chi machine met vibratie en infrarood

Chi machine met vibratie en infrarood
Extra opties als infra rode warmte en vibreren van de enkelhouder

Dit toestel heeft naast het heen en weer bewegen van de enkelhouder ook nog een trillende, vibrerende functie van de enkelhouder én er zijn twee infrarode lampen voorzien die een lichte warmte afgeven. De vibratie is een zeer zachte maar intensieve trillen van de enkelhouder ter hoogte van de voeten en enkels. Na uren voel je nog de extra doorbloeding en energie in je voeten.

De Super Chi Machine kan een 20 kg  belasting aan en schommelt tot 3000 uur.
Nieuwe ergonomische enkelhouder heeft een beweegbare design.

Infrarood lampen
De Super Chi Machine heeft twee infrarood lampen die infrarood licht uitstralen, Het doordringt je enkels om een verhoogde bloedcirculatie te bevorderen.

De trilfunctie
Het toestel is voorzien van een extra vibratie massage-functie. De trillende golfbeweging en massage dat door je ganse lichaam gaat, verbetert de zuurstoftoevoer.

De elliptische beweging
Het maakt ook een zijwaartse oscillatie, met een gelijktijdig op en neer beweging, of een "X" beweging (in tegenstelling tot een eenvoudige links / rechts beweging). Dit geeft een buitengewone elliptische beweging, ergonomisch verantwoord, alsof een vis beweegt in de stroming van het water. Het ontwerp kan natuurlijk gebruikt worden voor verschillende lichaamsvormen en gewicht van gebruikers.€ 440.00Aantal  Chi machine Large

Chi machine Large
Voor mensen langer dan 1m85.

Deze chi machine is technisch gelijk aan het standaard model. Maar bij dit toestel is de enkelsteun breder en liggen de voeten verder uit elkaar.
De bewegingshoek is eveneens groter zodat langere mensen aan een lage snelheid toch tot het hoofd de "gold-fish" beweging voelen.
Tevens heeft de behuizing een moderner uiterlijk gekregen.
Deze chi machine is speciaal geschikt voor grote mensen (grootte vanaf 1m85).


€ 440.00Aantal